Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски се срещна с естонския си колега Алар Карис в Талин

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога се срещна през днешния ден с естонския си сътрудник Алар Карис в Талин, заяви канцеларията на естонския държавен глава в обществената мрежа " Екс ", представена от агенция Укринформ.

" Днес е един доста специфичен ден, в който посрещаме украинския президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога в Естония. Нашето мощно другарство е учредено на споделени полезности и идеали, от които постоянно сме били движени - демокрацията и свободата ", написа Карис.

От своя страна Зеленски съобщи, че вероятно помирение с Русия няма да докара до политически разговор и ще е от изгода единствено за Москва, съобщи Ройтерс.

Очаква се двамата водачи да дадат взаимна конференция. Освен това Зеленски ще се срещне с премиера на Естония Кая Калас и ще произнесе тирада пред естонския парламент, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Украинският президент беше през вчерашния ден на аудиенция в Литва, където се срещна с литовския президент Гитанас Науседа, премиера Ингрида Шимоните и ръководителя на Сейма Виктория Чмилите-Нилсен, както и с други политически фигури и представители на медиите и на украинската общественост в страната, напомня Укринформ.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР